De tennisshop is gevestigd in de oude verkeerstoren van het voormalige vliegveld Maaldrift. U kunt er terecht voor schoenen, rackets, ballen, grips, snaren en er is een uitgebreide bespanservice.

Wat kunt u dit jaar in de tennisshop allemaal vinden? De gehele nieuwe collectie Dunlop rackets (prijsklasse € 50, – t/m € 200, -) K-Swiss tennischoenen (prijsklasse € 65, – t/m € 90, -) Uitgebreid assortiment snaren (prijsklasse € 13, – t/m € 75, -) De beste vervangende grip die er op de markt is (€ 8,50) Verschillende overgrips tegen zeer lage prijzen. Tennisballen Slazenger en Dunlop (prijsklasse € 10, – t/m € 12, – per 4-bal tin)

Uiteraard kunt u alle rackets testen en kunnen de leraren Arthur, Bram, Mark, Maxime en Johan u helpen het juiste racket voor uw speltype te vinden. Hoewel wij zeer enthousiast over de nieuwe Dunlop collectie zijn, zou het zomaar kunnen dat er voor u geen goed racket tussen zit. Wij kunnen ook alle andere merken leveren.

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende schoenen te koop met daaronder net zoveel verschillende zoolprofileringen. Wij kunnen u het beste advies geven wat betreft deze profilering voor Gravel- en Smashcourtbanen. Voorkom dat u met het verkeerde schoeisel op de banen gaat staan!

Uitgezonderd aanbiedingen worden onze prijzen gekoppeld aan die van webwinkels. Op alle tennisrackets (aanbiedingen uitgesloten) krijgen leden van “De Oude Eik” standaard 15% korting op de winkeladviesprijs, ook op alle nieuwe modellen!